Affiliate Program

Reklamoni produktet tona dhe merrni komisione per cdo shitje tuajen! Tregojuni miqve tuaj gjithcka per ne dhe merrni komisione edhe per shitjet e tyre.

Si funksionon?

Duke ju bashkuar programit Affiliate ju mund te fitoni komisione duke promovuar produktet Minus 417 tek ndjekesit dhe te njohurit tuaj. Pasi klientet te ridrejtohen dhe te blejne produktet tona – ju merrni komisionin qe ju takon.
Eshte kaq e lehte.

Bashkepunimi mund te fillohet ne cdo moment dhe te nderpritet po ashtu sipas mundesive.
Ju nuk keni nevoje te investoni asgje, vec kohes dhe dedikimit tuaj per te shitur dhe gjeneruar te ardhura.

Oferta jone:

Minus 417 eshte e gatshme qe te te shperbleje deri ne 40% te vleres se shitur. Duke ju referuar website-it https://minus417.al/ mund te parashikohet mbi vlerat qe mund te arrihet ne nje muaj.

Pagesat behen nje here ne muaj per muajin paraaredhes.