Cosmetsy

Cosmetsy

Cosmetsy
client
client
client
client
client
img-text

Me përbërës aktivë dhe minerale

NGA DETI I VDEKUR

Minus 417 është një linjë me produkte kozmetike nga Deti i Vdekur, e cila operon tashmë prej vitesh në disa shtete të botës. Emri i kompanisë është pranuar si një markë ndërkombëtare që simbolizon vendndodhjen e saktë nën nivelin e detit të Detit Vdekur në kohën e themelimit të kompanisë. Baza e produkteve Minus 417 është balta, kripa dhe mineralet kristal te Detit Vdekur, 12 lloje prej të cilave nuk gjenden në asnjë det apo oqean tjetër në botë.

Shop

Affordable shopping during the cool hours! for your...

00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
00
Seconds

Latest News

View All Posts